Home / Feja / Lani floket me geshtenja do ju mahnisin

Lani floket me geshtenja do ju mahnisin

Fruti simbol i vjeshtës, gështenja, e pasur në vlera e lëndë ushqyese ka shumë për t’i ofruar organzimit të njeriut, por më poshtë do të flasim për mënyrën si mund ta përdorim këtë frut në rutinën e bukurisë. Janë antioksidantët e shumtë ata që i shndërrojnë gështenjat në aleatin e bukurisë sonë. Ekstrakti i gështenjave jo vetëm që hidraton lëkurën në nivel qelizor, por riparon dhe dëmet e shkaktuara nga rrezet ultraviolet…Lajmin e plote lexoni ne linkun me poshte:

LINKU

Check Also

Uji i ftohtë apo uji i ngrohtë? Njëri prej tyre ju dëmton shëndetin!

Shumë njerëz kur zgjohen duan nje filxhan kafe dhe nje gote uji te ftohte. Megjithatë, …