Home / Feja / KURANI ËSHTË ILAÇI PËR KREJT SËMUNDJET

KURANI ËSHTË ILAÇI PËR KREJT SËMUNDJET

Kurani është ilaq i plotë kundër sëmundjeve të zemrës e të trupit dhe sëmundjeve të kësaj jete dhe të jetës tjetër. ibn Kajjimi (Allahu e meshiroft)| Zad el Me’ad 4/392

Bota Islame
Per me teper keshilla klikoni me poshte

Shperndaje lajmin KURANI ËSHTË ILAÇI PËR KREJT SËMUNDJET appeared first on Bota.

Check Also

“Qyteti shëmbullor” Ky është qyteti i vetëm në Shqipëri që mbylli vitin 2017 pa asnjë vrasje dhe asnjë vepër të rëndë penale

Gjatë vitit 2017 në këtë territor nuk është evidentuar asnjë vepër e rëndë penale, pra …