Home / Feja / Kur zbret Allahu cdo nate?

Kur zbret Allahu cdo nate?

Kur zbret Allahu cdo nate?

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar kete link

Check Also

Kur të lutesh mos u nxito!

Thotë Profeti – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të: “Vazhdon të marrë përgjigje robi …