Home / Feja / Kosovës i shtohet edhe një Hafiz, Ai është Djali i Hoxhës …

Kosovës i shtohet edhe një Hafiz, Ai është Djali i Hoxhës …

Botës islame e në veçanti i është shtuar edhe një hafiz i ri. Ai është Abdurahman Rama, djali i hoxhës së njohur nga Mitrovica, Enis Rama.Zoti ia shtoftë diturinë dhe i dhashtë të mira në këtë botë dhe në botën tjetër.U shtofshin dijetarët dhe hafizat në në trojet shqiptare. Amin

Check Also

Erdoğan: Do ta vazhdojmë me një strategji të re operacionin në Afrin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan theksoi arritjet e operacionit ushtarak në rajonin e Afrinit …