Home / Fotolajm / Kosovë: Policët pinin çaj ndërkohë që kishin parkuar gabim, hoxha u vë gjobë

Kosovë: Policët pinin çaj ndërkohë që kishin parkuar gabim, hoxha u vë gjobë

Një hoxhë në Komunën e Skënderajt ka vënë një gjobë si shenjë e pakujdesisë së zyrtarëve policorë.

Ngjarja ka ndodhur në momentet kur dy policë kishin hyrë në një çajtore ku paraprakisht kishin parkuar veturën e tyre në vendin e ndaluar.

Në këtë rast sipas drenicapress, hoxha në formë ironije u ka lënë një gjobë veturës së dy policëve të cilët kishin hyrë gjatë detyrës zyrtare për të pirë çaj.

Check Also

Ky çaj që duhet të pini në darkë lufton këto sëmundje: Largon ngërçet, zvogëlon inflamacionin e prostatës, rinon lëkurën tuaj dhe largon dhimbjen e kockave

Farë e avokados janë ideale kundër dhimbjeve të dhëmbit, dhimbjeve të lëkurës, inflamacionit dhe dhimbjes …