Home / Bota / Kjo është snajperistja ruse që vrau 309 nazistë

Kjo është snajperistja ruse që vrau 309 nazistë

Lyudmila Pavlichenko konsiderohet si femra më e suksesshme si snajperiste në histori.

Ajo është gruaja më vdekjeprurëse gjatë Luftës së Dytë Botërore, gjatë së cilës ajo vrau 309 ushtarë e oficerë të lartë nazistë.

E cilësuar si Zonja Vdekjeprurëse, fotot e saj historike bardhezi dhe të shoqeve të saj së fundmi janë shndërruar me ngjyra nga rusja Olga Shirnina./ g.ere

Check Also

Dënimi ndaj shpifjes (atyre që shpifin) nga Ibën Tejmije

Nëse për shpifje nuk ekziston hakmarrje, atëherë ekziston lloj tjetër i dënimit. Prej kësaj me …