Home / Feja / Ja çfarë thotë Hoxhë Bekir Halimi për Ali Ahmetin

Ja çfarë thotë Hoxhë Bekir Halimi për Ali Ahmetin

Ja çfarë thoshte Hoxhë Bekir Halimi në zgjedhjet lokale para 4 viteve!
Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme e cila është e vjetër qysh para 4 viteve flet për zgjedhjet lokale 2013, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Shperndaje lajmin Ja çfarë thotë Hoxhë Bekir Halimi për Ali Ahmetin ne facebook, twiter, google+ etj.

Check Also

Turqia: Do ishte mirë që liderët afrikanë të bisedojnë me ne para marrëveshjes për emigrantë me BE-në

Ministri për Çështjet e Bashkimit Evropian dhe kryenegociatori i Ankarasë me Brukselin, Omer Çelik bëri …