Home / Troje Shqiptare / Kosova / Hoxhë Omer Berisha: “Deputetëve shqiptar në Maqedoni më shumë ju interesojnë pederat sesa kanalizimi”

Hoxhë Omer Berisha: “Deputetëve shqiptar në Maqedoni më shumë ju interesojnë pederat sesa kanalizimi”

Hoxha Omer Berisha ka reaguar ndaj deklaratës së deputetit të BDI-së, Branko Manajlovski në lidhje me të drejtat e homoseksualëve, transmeton Telegrafi.mk

“Shqiptarët në Maqedoni janë njerëz shumë të mirë, por ende ka lagje e fshatra të tyre që nuk u dha e drejta për rrugë e kanalizim; ama dikujt pederat po i duken më të mirë, prandaj angazhohen për të (pa)drejtat e tyre.”, shkroi hoxha Omer Berisha në llogarinë e tij në Facebook.

Check Also

Evropa dhe Shtetet e Bashkuara, burimi i armëve të ISIS në Siri

Sipas një raporti ndërkombëtar, origjina e një të tretës së armëve të grupit terrorist ISIS …