Home / A e dini se... / Historia na mëson se pesë persona mbytën 185 milion njerëz, asnjë prej tyre Musliman!

Historia na mëson se pesë persona mbytën 185 milion njerëz, asnjë prej tyre Musliman!

Këto janë njerëzit më vrastar në botë. Shifra që kalojnë miliona njerëz, që i njeh historia. Është e çuditshme se asnjë nuk është musliman edhe pse muslimanët akuzohen për “gjakpirësi” .

Kjo është lista e njerëzve që vranë më shumë njerëz në të gjithë historinë e botës:

1. Mao Ce Dun , udhëheqësi komunist i Kinës vrau 79 milion njerëz.

2. Joseph Stalin, udhëheqësi komunist i Rusisë vrau 50 milion njerëz.

3. Adolf Hitler “udhëheqësi nazist” vrau 40 milionë njerëz.

4. Pol Pot, udhëheqës kamboxhian vrau tre milionë njerëz.

5. Leopold II “Mbreti i Belgjikës” pasi që bleu Kongon, vrau 15 milionë nga populli i saj.

Check Also

Si duhet të besojmë tek Allahu?!

Si duhet të besojmë tek Allahu Ne e pranojmë bindshëm me zemrat tona dhe e …