Home / Feja / GRUAJA U BINDET PRINDËRVE APO BURRIT?

GRUAJA U BINDET PRINDËRVE APO BURRIT?

Gruaja u bindet prindërve apo burrit? Nga Shejkhul Islam, Ibn Tejmijeh. Kapitull [Fjala e Allahut – të Lartësuar[1]: “(Gratë) e devotshme (që janë të udhëzuara ashtu siç duhet në fenë e tyre), janë ato që bëjnë vepra të mira dhe janë të bindura (ndaj Allahut pastaj ndaj burrave të tyre) dhe që ruajnë në fshehtësi çfarë Allahu i ka urdhëruar ato të ruajnë (nderin dhe pasurinë e burrave të tyre në mungesë të tyre, dhe i …Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “KLIKO KETU”kliko reklamen per ne

KLIKO KETU

Check Also

A JE TI NJË KUNDËRSHTAR I PRINDËRVE?

Mosrespektimi i prindërve është prej mëkateve te mëdha. Thotë Muhammedi, alejhis-selam: “Mëkatet e mëdha janë: …