Home / Troje Shqiptare / Kosova / Goran Nikollovskin zgjidhet në krye të DSK-së, Laze Velkovskin në BSP

Goran Nikollovskin zgjidhet në krye të DSK-së, Laze Velkovskin në BSP

Qeveria, gjatë seancës së sotme maratonë, miratoi drejtorët e rinj në dikasteret e DSK-së dhe BSP-së pranë ministrisë së Brendshme.

Paraprakisht Goran Nikollovskin u zgjodh në krye të DSK-së ndërsa Laze Velkovskin në krye të BSP-së.

Goran Nikolovski është një profesionist në radhët e policisë, në shërbim prej shumë vitesh pranë policisë së shtetit.

Ai është nxënësi i Verushevskit. Ky i fundit e për here te pare e emëroi shef te Sigurimit te Karposhit. Si profesionist ka pasur shume fat duke u ngjitur në majat e karrierës.

Check Also

AKTUALE Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët.(Foto dhe Video)

Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët pse mësojnë islamin. (Foto …