Home / Feja / Forma te idhujtarise te perhapura me se shumti:

Forma te idhujtarise te perhapura me se shumti:

Forma te idhujtarise te perhapura me se shumti:1. Kurbani ne varre per te vdekurit.2. Lutja drejtuar te vdekurve.3. Betimi me te tjere dhe jo me Allahun.4. Besimi i fallxhorit.5. Besimi i magjistarit.6. Besimi se yjet ndikojne ne fatin tone.7. Besimi se macja e zeze nese te kalon para ndjell keq.8. Besimi se kjo apo ajo dite dhe ky apo ai muaj eshte ters.9. Mbajtja e hajmalive, me te gjitha llojet e tyre: hudhrat, lekura e gjarprit, patkoi, copa e kuqe etj.10. Mbajtja e nuskave, kur nuk jane me Kuran apo dua te ligjesuara. Ndersa ato me Kuran nuk lejohen por jo se konsiderohet idhujtari.11. Besimi ne vende te ashtuquajtura te mira.12. Besimi se te tjere, pervec Allahut, njohin te ardhmen.13. Besimi i fallit ne filxhanin e palare.Etj.

Related

Check Also

70 tifozë të Liverpool FC konvertohen në Islam, shkak Mohamed Salah!

Mohamed Salah është bërë një inspirim për tifozët anglez të Liverpoolit që nga transferimi i …