Home / Shendeti / Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, por kur u zgjua jeta e tij nuk ishte më e njëjtë

Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, por kur u zgjua jeta e tij nuk ishte më e njëjtë

Një 17-vjeçari në Shtet e Bashkuara i ka ndryshuar jeta përgjithmonë, pasi qëndroi për të fjetur një natë në shtëpinë e shokut të ngushtë.
Në mëngjes ai as nuk mundej të lëvizte as të fliste. Shoku i tij mendoi se ishte thjesht i lodhur dhe e la në atë gjendje edhe për disa orë. Por kur shoku i tij nuk lëvizi as pas disa orësh, ai njoftoi prindërit e tij.
Gjëja e parë një prindërit bënë ishte të njoftonin ambulancën. Mjekët e vizituan djalin dhe u thanë që jeta e tij nuk do të ishte më si më parë. Ai kishte pësuar një goditje gjatë gjumit në anën e majtë të trurit. Kjo gjë ndodh zakonisht tek të moshuarit, por në raste t rralla edhe tek të rinjtë.
mos i humbisni te tjerat , klikoni ne reklam per te par videon e plote…

Check Also

Vendosni një gotë me ujë, kripë dhe uthull në çdo pjesë të shtëpisë suaj. Pas 24 orëve do të suprizoheni!

Për fat të keq, energjitë negative mund të ndikojnë në familjen tuaj, kafshët, madje edhe …