Home / Shëndetësi / ERDOGAN I DHURON KOSOVËS 3 AVIONË LUFTARAK PËR JUBILEUN E 10 VJETORIT

ERDOGAN I DHURON KOSOVËS 3 AVIONË LUFTARAK PËR JUBILEUN E 10 VJETORIT

Kryetari i R. Turqisë Rexhep Taip Erdogan në një telegram urimi për 10 vjetorin e pavarsisë së Kosovës ka bërë të ditur se pas bashkëpunimit të thellë me shtetin më të ri të Europës dhe shtetin mik të Turqisë R. Kosovës do ta pajis ushtrinë e Kosovës menjëherë pas themelimit të ushtrisë me tre avion luftarak të klasit të parë.

Check Also

Video: Presidenti Erdogan Ndal Makinen Për Këta Fëmijë Po Te Ishin Presidentat Te Tjer…

Presidenti Erdogan Ndal Makinen Për Këta Fëmijë Po Te Ishin Presidentat Te Tjerë a Do …