Home / Feja / Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire

Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire

Një gazetë turke ka “tërbuar” grekët për shkak të publikimit të një hartë me kufijtë e ndryshuar të Europës.
Sipas gazetës turke “Star”, Greqia nuk do të ekzistojë më, por do të jenë shqiptarët që do të shtrihen deri në territoret greke.
Ky fakt i ka tërbuar mediat greke, duke pasur parasysh marrëdhëniet e Greqisë me Turqinë, por edhe me Shqipërinë.
Ja çfarë shkruan njëra prej mediave greke
Sfidë e paparë nga gazeta turke pro-qeveritare, “Star”, e cila në faqen e parë ka publikuar një hartë të Europës në vitin 2015, duke e paraqitur Greqinë si territor shqiptar.
Sipas gazetës me titull “Frika nga gjysmëhëna”, Evropa do të jetë me shumicë myslimane në vitin 2015. Greqia, sipas gazetës, do të jetë Shqipëria, Franca do të jetë Algjeria dhe Gjermani do të jetë Turqi./nb/

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …