Home / Feja / EMOCIONALE – Momenti kur Hoxha i pajton dy nxënësa të hasmëruar.. (NDODHI NË KOSOVË)

EMOCIONALE – Momenti kur Hoxha i pajton dy nxënësa të hasmëruar.. (NDODHI NË KOSOVË)

EMOCIONALE – Momenti kur Hoxha i pajton dy nxënësa të hasmëruar.. (NDODHI NË KOSOVË) .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione  me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Kliko këtu për ta ndjekur videon.

Check Also

Forcat Ajrore izraelite sulmojnë kufirin lindor të Rripit të Gazës

loading... Forcat Ajrore të Izraelit ndërmorën një sulm ajror ndaj kufirit lindor të Rripit të …