Home / Feja / Elvis Naci – Si duhet te sillet burri ndaj gruas se tij? (VIDEO)

Elvis Naci – Si duhet te sillet burri ndaj gruas se tij? (VIDEO)

Elvis Naci – Si duhet te sillet burri ndaj gruas se tij? (VIDEO)
Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte:

Link

Check Also

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…!!!Enes bin Malik (radiallahu anhu) transmeton …