Home / Feja / Elvis Naci: Lutjet e profetëve drejtuar Zotit! Këto lutje të rëndësishme mund t’i thoni gjatë Ramazanit!

Elvis Naci: Lutjet e profetëve drejtuar Zotit! Këto lutje të rëndësishme mund t’i thoni gjatë Ramazanit!

Lutjet e profetëve drejtuar Zotit! Këto lutje të rëndësishme mund t’i thoni gjatë Ramazanit!

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …