Home / Feja / E ndali hoxhën duke ligjeru – ngjarje – Hoxhë Bedri Lika (VIDEO)

E ndali hoxhën duke ligjeru – ngjarje – Hoxhë Bedri Lika (VIDEO)

Historia Islame regjistron përplot ngjarje interesante me përplot mësime, kësisoi është edhe kjo ngjarjeje e radhës ku ua prezentojm e që titullohet: “E ndali hoxhën duke ligjeru”, ku hoxha i nderuar Bedri Lika na mëson mësimet dhe mesazhet të bujshme rreth ksaj ngjarje, e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë, për ta dëgjuar edhe ju klikoni më poshtë:

Check Also

Izrael: Donte të bëhej muslimane, babai i krishterë vret 17-vjeçaren

Një i krishterë izraelit është akuzuar për vrasjen e vajzës së tij adoleshente lidhur me …