Home / Foto lajm / E gjith kombëtarja Kosovare në Xhami, Islamofobat mbesin me gishta në gojë (FOTO)

E gjith kombëtarja Kosovare në Xhami, Islamofobat mbesin me gishta në gojë (FOTO)

Foton e postoi fudbollisti Milot Rashica në faqen e tij personale

E gjith kombëtarja Kosovare në Xhami, Islamofobat mbesin me gishta në gojë (FOTO)

Check Also

AKTUALE Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët.(Foto dhe Video)

Nxënësit në Prishtinë pinë drogë, në Preshevë falen, RTK akuzon preshevarët pse mësojnë islamin. (Foto …