Home / Feja / Dy detet që nuk përzihen me njëri tjetrin! Pse ndodh kjo dukuri? Përmendja e saj në Kur’anin famëlartë dhe vërtetimi shkencor.

Dy detet që nuk përzihen me njëri tjetrin! Pse ndodh kjo dukuri? Përmendja e saj në Kur’anin famëlartë dhe vërtetimi shkencor.

Shumë prej nesh e kanë të qartë pamjen midis dy deteve të cilët bashkohen me njëri-tjetrin. Si ndodh kjo dukuri? Të shumta kanë qënë pyetjet dhe hipotezat reth kësaj çështje. Ky fenomen është shpjeguar dhe përmendur në Kur’anin famëlartë 1438 vite përpara. Thotë Krijuesi i Gjithësisë në Kur’anin famëlartë: “Ai bëri dy detet të bashkohen me njëri-tjetrin. Ndërmjet tyre ka një pengesë që nuk i lejon të përzihen.” (Err-Rahman 19-20)
Shih videon ne link

Check Also

Lavrov: konfrontimet verbale midis liderëve amerikanë dhe verikorean “luftë çerdhesh”

Ministri i jashtëm rus, Sergei Lavrov, i ka kërkuar Shteteve të Bashkuara dhe Koresë së …