Home / Feja / Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?

Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?

Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?
 
 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:
 
Artikulli paraprakPse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?

Check Also

Diva e botës arabe këngë në mbështetje të Palestinës dhe Jeruzalemit: ‘Deri kur o Zot’

Artistja libaneze, Feyruz e cila njihet si diva e botës arabe, e mbështeti Palestinën dhe …