Home / Feja / Doni të bëheni të pasur, dëgjoni këtë këshillë

Doni të bëheni të pasur, dëgjoni këtë këshillë

Ndryshe nga ajo çfarë mund të thonë shumica, Steve Siebold, milioner, tregon se çdo njeri i ka të njëjtat mundësi për t’u pasuruar, por jo gjithkush i shfrytëzon ato mundësi. Ne nuk mund ta parashikojmë të ardhmen, por pa dyshim se mund ta dimë nëse po shkojmë në drejtim të gabuar. Një nga këto shenja se jemi duke shkuar në drejtim të gabuar sa i përket pasurisë, është edhe kursimi. Sipas Steve Siebold, shumica e njerëzve përqendrohen në kursimin e parave, dhe jo në fitimin e tyre.
Lexoje te plote ne linkun me poshte
kliko ne reklame
link

Check Also

Kudsi Sherifi nuk mund të jetë kryeqytet vetëm i izraelitëve

(Reagim ndaj një shkrimi të Bardhyl Mahmutit me titull “Jerusalemi kryeqytet i Izraelit, është e …