Home / Shëndetësi / Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…!!!Enes bin Malik (radiallahu anhu) transmeton se i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:“Allahu i Lartësuar i drejtohet njërit prej banorëve me dënimin më të lehtë në Zjarr:
“Sikur të të ishte dhënë dynjaja me gjithçka ka brënda, shto edhe një tjetër dynja sa ajo, a do ta jepje atë si shpagim?” Ai i thotë: “Po.” Allahu i Lartësuar i thotë: Klikoni ne linkun me poshte per ta lexuar ..
Lexo tekstin e plotë…

Check Also

Fillojnë të tërhiqen nga tregu i Kosovës lodrat e rrezikshme për fëmijë

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka urdhëruar tërheqjen e të gjitha lodrave të cilat kanë …