Home / Feja / DHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT 

DHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT 

DHJETË ILAÇET E TRUPIT DHE SHPIRTIT  – Mesazhi


1. Rrezet e diellit.
2. Pirja e ujit.
3. Gjumi i mjaftueshëm.
4. Ajri i pastër. 
5. Të ecurit.
6. Ushqimi i shëndetshëm.
7. Kurani Fisnik .. ai është ushqim për shpirtin, s’ka jetë për shpirtin pa të. 
8. Mjalti.
9. Fara e zezë (Habetu Seuda).
10. Mendimi i mirë dhe largimi nga të menduarit e keq dhe të lig. 
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

error: Content is protected !!

Check Also

Video: Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësis…

Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësisht i Pafajshëm …