Home / Feja / Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Pyetja: Deri ne cilen moshe i lejohet femijes te falet pa abdes?

Përgjigjja: Prej 7 vjet e tutje fëmijën duhet ta mesoni që të falet me abdes.

Por është mirë edhe më herët, gjithmonë, që ta mesoni që të falet me abdes, në këtë mënyrë mësohet dhe ushtrohet për tu falur me abdes.

Related

Check Also

Ushtria izraelite arreston 14 vjeçarin palestinez në spital

Ushtria izraelite ka kryer bastisje ndaj një spitali në Kuds, me ç’rast ka arrestuar një …