Home / Feja / Crockadeal – eshte droga me tmerruese ne bote qe qarkullon

Crockadeal – eshte droga me tmerruese ne bote qe qarkullon

Crockadeal – eshte droga me tmerruese ne bote qe qarkullon. Eshte me e demshme dhe toksike se cdo lloj droge tjeter. Mendohet te kete rreth 2 milione te varur nga kjo droge ne bote. Demet fizike qe sjell kjo droge jane demtim te venave te gjakut, hapja e ulcerave dhe plageve, renie te dhembeve, infeksion te kockave, helmim ne gjak deri ne vdekje. Nder demet psikologjike permenden: Renie te aftesive komunikuese, humbje te kujteses, varesi, vetelendim. Krockadeal vendos nje standart boteror per shkaterrim te shpejte te vetevetes ne tre nivele: mendje, trup dhe shpirt. Jetegjatesia mesatare e nje perdoruesi shkon nga 2-3 vite.

Ps: Pamjet per efektet fizike te kesaj droge jane shume shokuese.

Check Also

Ramush Haradinaj oficer rezervë në Armatën Jugosllave, APJ?!

A e keni ditur se kryeministri Ramush Haradinaj, ka pasur një përgatitje krejt të veçantë, …