Home / Foto lajm / Çmenden Islamofobët – Fotoja e ditës arrin për pak orë mbi 13.000 LIKE (FOTO)

Çmenden Islamofobët – Fotoja e ditës arrin për pak orë mbi 13.000 LIKE (FOTO)

Çmenden Islamofobët – Fotoja e ditës arrin për pak orë mbi 13.000 LIKE (FOTO)

Përfaqësuesja e Kosovës sot në Shkodër para namazit të Xhumasë

Check Also

Hurmat ulin tensionin e gjakut, pengojnë atakun kardiak e të trurit

Hurmat kanë një spektër vlerash shëndetësore e nutritive dhe për këtë arsye thuhet se është …