Home / Feja / Çka e kam haram kur bëj mardhënie me gruan time

Çka e kam haram kur bëj mardhënie me gruan time

Çka e kam haram kur bëj mardhënie me gruan time

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona
islami.press me stafin e saj do të vazhdoj që për ju të sjell video nga të cëilat do të kemi dobi të gjith
Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon me posht
Allahu ju shpërbleftëa

Check Also

Farat e lirit dhe uji bëjnë mrekulli në 12 ditë: Kur do e kuptoni se çfarë fuqie ka, do ta përdorni gjithmonë!(FOTO)

Sekreti është te fara e lirit që me vetitë e saj shëruese kontribuon për të …