Home / Feja / Cilat jane virtytet me te cmuara qe i jepen njeriut?

Cilat jane virtytet me te cmuara qe i jepen njeriut?

Iben Mubarekun e pyeten: Cilat jane virtytet me te cmuara qe i jepen njeriut?Tha: “Mendja e kthjellet.”Thane: Po ne qofte se nuk e ka ate?Tha: “Edukata e mire, e cila e ben te pranueshem tek njerezit”Thane: Po ne qofte se nuk e ka ate?Tha: “Nje vella apo shok i urte qe e keshillon.”Thane: Po ne qofte se nuk e ka ate?Tha: “Heshtja e cila ia mbulon te metat.” Thane: Po ne qofte se nuk e ka as kete?Tha: “Vdekja ta marre nje ore e me pare!”E transmeton Iben Hibani ne librin “El Ukalau” faqja: 17

Related

Check Also

“The Economist”: përse gratë janë më besimtare se burrat (në Islam nuk ka dallim)

Gratë janë në përgjithësi më të prirura të besojnë dhe të praktikojnë besimin fetar sesa …