Home / Feja / Cfarë i ndodhë shpirtit mbasi vdes dhe del nga trupi i tij?

Cfarë i ndodhë shpirtit mbasi vdes dhe del nga trupi i tij?

I Dërguari alejhi selam na mjaftoi nga shtjellimi i kësaj çështjeje dhe na pasuroi nga thëniet e njerëzve, kur e tha qartë se shpirti kthehet tek i vdekuri. El-Bera ibn Azibi (r.a.) tha: “Ishim pranë një xhenazeje në Beki El-Garkad (varrezat e Medinës) me ç’rast erdhi i Dërguari alejhi selam i cili u ul dhe ne u ulëm rreth tij, e pothuajse mbi kokat tona qëndronin shpendët dhe, derisa varri…

Source

Check Also

Video: Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësis…

Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësisht i Pafajshëm …