Home / Feja / ÇFARË DUHET TË THEMI KUR NEVRIKOSEMI?

ÇFARË DUHET TË THEMI KUR NEVRIKOSEMI?

I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ve sel-lem nuk ka lënë asgjë nga gjërat e dobishme vetëm se na i ka sqaruar ato dhe na ka nxitur dhe inkurajuar në veprimin e tyre, ndër to është edhe lutja kur ne nevrikosemi. Ai na mësoi që në ato momente të themi: E’ũdhu bil-lãhi minesh-shejṭãnirr-rraxhĩm. (I lutem Allahut të më ruaj nga shejtani i mallkuar)[1] Nga libri: “Mburoja e Muslimanit”Per me teper keshilla klikoni me poshte

Check Also

Erdoğan: Do ta vazhdojmë me një strategji të re operacionin në Afrin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan theksoi arritjet e operacionit ushtarak në rajonin e Afrinit …