Home / Feja / Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )

Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )

Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )
“Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.”
“I lutem Allahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!”
(E përsërit shpesh).
Thuaje kete lutje me dhjetera here ose me qindra here me perkushtim ,zemer e bindje dhe sherimi do vjen me lejen e Zotit te Madh.
Drejtohu atij qe ka krijuar semundjen dhe ilacin.

Check Also

Zhdukni dhimbjen e kokës dhe ankthin me këtë bimë

Mjekësia popullore ka shumë për të ofruar kur është fjala për lehtësimin e dhimbje së …