Home / Video

Video

video – vidjo -vidio

Namazi është punë e madhe mos haroni – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë Mazllami!

Namazi është punë e madhe mos haroni – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë Mazllami! —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Mazllam Mazllami me titull: “Namazi është punë e madhe mos haroni – Fjalim i fuqishëm nga Hoxhë …

Read More »

A është e vërtetë se ai që flenë shum ka më shum gjynahe?

A është e vërtetë se ai që flenë shum ka më shum gjynahe? Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim për ju motra dhe vëllezër sjellim shkëputje nga Hoxhë Muharem …

Read More »

Dëgjo me vëmendje ti që nuk beson në Zot – vetëm 30 sekonda!

Dëgjo me vëmendje ti që nuk beson në Zot – vetëm 30 sekonda! —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Abil Veseli me titull: “Dëgjo me vëmendje ti që nuk beson në Zot – vetëm 30 sekonda! ” …

Read More »

Libri i Imam Malikut ende është sot i gjallë – Ngjarje e Fortë

Libri i Imam Malikut ende është sot i gjalë – Ngjarje e Fortë —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Abil Veseli me titull: “Libri i Imam Malikut ende është sot i gjalë – Ngjarje e Fortë ” …

Read More »

Kjo video na e kujton një porosi profetike (Video)

Si do të reagonit ju ndaj situatave kur ju jeni dominues? A do të tregoheshit të mëshirshëm dhe të hapur ndaj ndihmës, apo do të silleshit si kryelartë? Kjo video na kujton porosine profetike, apo Hadithin…Profeti Muhamed (ﷺ) ka thënë: “Allahu është i butë dhe …

Read More »

‘Zbritja e njeriut në Hënë, mashtrim’, mbështetësit e teorisë: Kemi prova

Nga momenti që njeriu i parë ka ecur mbi hënë, në 1969-ën, teori të shumta konspirative kanë dalë për ta cilësuar arritjen më të madhe të njerëzimit, si një mashtrim. Së fundmi në një video të publikuar online dallohet një foto, e marrë nga njëri prej astronautëve në fluturimin e …

Read More »

Avdush Krosa – Andërr du me t’pa

Më eja në ëndërr vetëm një herë, Ah që se pata mundësinë t’i zgjedhja ëndrrat e ti zgjatja ato sipas dëshirës time, do të kisha jetuar jetën në një ëndërr me ty… Andërr du me t’pa, me t’i puthë dy sytë e ballit , ja resulaAllah, se mu dogj zemra …

Read More »

Veshka (bubreku) – Pasi ta dëgjosh këtë video do të thuash ELHAMDULILAH

Veshka (bubreku) – Pasi ta dëgjosh këtë video do të thuash ELHAMDULILAH —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Muharem Ismaili me titull: “Veshka (bubreku) – Pasi ta dëgjosh këtë video do të thuash ELHAMDULILAH ” ”, ku shpresojm që të ndikojm …

Read More »

Hadith i Madh (dëgjoje me vëmendje) – Hoxhë Muharem Ismaili e lexon para Xhematit

Hadith i Madh (dëgjoje me vëmendje) – Hoxhë Muharem Ismaili e lexon para Xhematit —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Muharem Ismaili me titull: “Hadith i Madh (dëgjoje me vëmendje) – Hoxhë Muharem Ismaili e lexon para Xhematit ” ”, ku …

Read More »

Nëse zgjohesh nga gjumi dhe kupton se të ka ikur Sabahu, çfar duhet të bëjmë?

Nëse zgjohesh nga gjumi dhe kupton se të ka ikur Sabahu, çfar duhet të bëjmë? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: Nëse zgjohesh nga gjumi dhe kupton se të …

Read More »

Allahu Ekber – Hoxhë Muharem Ismaili tregon hadith madhështor që për her të parë e ka lexu!

Allahu Ekber – Hoxhë Muharem Ismaili tregon hadith madhështor që për her të parë e ka lexu! —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Muharem Ismaili me titull: “Allahu Ekber – Hoxhë Muharem Ismaili tregon hadith madhështor që …

Read More »

Si të lindi ideja të bëhesh Hoxhë – Flet Hoxhë Ekrem Avdiu

Si të lindi ideja të bëhesh Hoxhë – Flet Hoxhë Ekrem Avdiu —— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Ekrem Avdiu me titull: “Si të lindi ideja të bëhesh Hoxhë” ”, ku shpresojm që të ndikojm në të …

Read More »

Koment për një video ku një djalosh nxjeret nga varri…?

Koment për një video ku një djalosh nxjeret nga varri…? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: Koment për një video ku një djalosh nxjeret nga …

Read More »

Si është situata e Islamit në Shqipëri?

Si është situata e Islamit në Shqipëri? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: Si është situata e Islamit në Shqipëri? , për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Read More »

Kur Mulla Jakupi mbante ligjëratë me veshje të UÇK-së

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon Imamin nga Sllupçani i Kumanovës Mulla Jakup Hasipin i cili po ligjëronte ditën e xhuma në xhami i veshur me rroba të luftës, që mbanin emblemën e UÇK-së. Ai bënte thirrje që besimtarët e asaj zone të rreshtohet …

Read More »

Si ta ruajm syrin nga shikimi në Haram?

Si ta ruajm syrin nga shikimi në Haram? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: Si ta ruajm syrin nga shikimi në Haram? , për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më …

Read More »

A janë sevapet e njejta kur lexojm Kuran shqip si ato arabisht?

A janë sevapet e njejta kur lexojm Kuran shqip si ato arabisht? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: A janë sevapet e njejta kur lexojm Kuran shqip si ato …

Read More »

A është e ndaluar dëgjimi i muzikës në Islam?

A është e ndaluar dëgjimi i muzikës në Islam? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: A është e ndaluar dëgjimi i muzikës në Islam? , për ta dëgjuar përgjigjen …

Read More »

A lejohet me hangër bukë vetum?

A lejohet me hangër bukë vetum? Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A lejohet me hangër bukë vetum? , për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Read More »

Gjatësia e Mjekrres (pyetje) – Hoxhë Ahmed Kalaja

Gjatësia e Mjekrres (pyetje) – Hoxhë Ahmed Kalaja Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: Gjatësia e Mjekrres (pyetje) , për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Read More »