Home / Foto lajm

Foto lajm

Një foto e rrallë e Shejh Albanit

Një ndër figurat më të ndritura të shqiptarëve është edhe Shejh Albani, dijetari që la një pasuri të madhe për botën Islame. Në rrjetet sociale po qarkullon një foto e tij e bërë para disa viteve. Fletet mbrapa shpinës së shejhut janë nga punimi i tij i librave:“Es-Silsileh es-Sahihah” “Es-Silsileh …

Read More »

Ish këshilltari i Hashim Thaçit: “Jam mysliman, mos bëni panik”! (Foto)

Adri Nureallari, ish këshilltar i Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka publikuar një foto në profilin e tij në Facebook, ku shihet i veshur me një triko në të cilën ka një mbishkrim, siç duket të bërë gjatë një seance stërvitore. Siç edhe shihet në foto, në mbishkrimin në fjalë shkruan …

Read More »

Çmenden Islamofobët – Fotoja e ditës arrin për pak orë mbi 13.000 LIKE (FOTO)

Çmenden Islamofobët – Fotoja e ditës arrin për pak orë mbi 13.000 LIKE (FOTO) Përfaqësuesja e Kosovës sot në Shkodër para namazit të Xhumasë

Read More »

Kur do me të ngrit Allahu s’ka kush që të ndal…

Kur do me te ngrit Allahu s’ka kush qe te ndal… Ne vitin 1990 kur ishte arrestuar Gjenerali i Ushtrise tani Turke me prejardhje Shqiptare Nena e tij shkonte te Burgu dhe lutej per te, “O Zot i madh liroma djalin dhe ngrite mbi njerzit e poshter qe se duan …

Read More »

Edhe pse i sëmurë nga Sindroma Down, ai përseri nuk e haron Allahun Fuqiplotë. (FOTO)

Edhe pse i sëmurë nga Sindroma Down, ai përseri nuk e haron All-llahun Fuqiplotë. All-llahu i ndihmoftë dhe e ruajtë nga çdo e keqe.

Read More »

E gjith kombëtarja Kosovare në Xhami, Islamofobat mbesin me gishta në gojë (FOTO)

Foton e postoi fudbollisti Milot Rashica në faqen e tij personale E gjith kombëtarja Kosovare në Xhami, Islamofobat mbesin me gishta në gojë (FOTO)

Read More »