Home / Troje Shqiptare / Kosova / Burdushi Kurkushi – Hoxhë Fatmir Zaimi (VIDEO)

Burdushi Kurkushi – Hoxhë Fatmir Zaimi (VIDEO)

Në këtë video të shkurtër Hoxha i nderuar Fatmir Zaimi flet për magjistarin nga Kosova Burdushi që ka dështuar në “parashikimet” e tij.

“Prej ktyre “mjekëve” popullor është edhe ky byrdushi që në fakt është kurkushi… ai nuk shëndosh asgjë sepse është kurkush edhe pse i thonë burdush… ky i mashtron njerëzit, edhe njerëzit shkojn i besojn, lere që i besojn por edhe pare i japin…, kjo është kur njerëzit janë të dobët në fe” thotë mes tjerash hoxha i nderuar Fatmir Zaimi, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Check Also

4 mënyra si të trajtoni dhe kuroni njëkohësisht dhimbjen e gjurit në kushte shtëpie!

Dhimbja e gjurit është një çështje shumë e zakonshme që prek një numër të madh …