Home / Feja / Bëje këtë lutje

Bëje këtë lutje

O ALLAH
Nxire prej trupave tona
Çdo sëmundje
Çdo helm
Çdo magji
Çdo msysh
Çdo mërzi
Çdo breng
Çdo pikëllim
Çdo ngushtim

Dhe zëvendësoe me
Shëndet
Lumturi
Gëzim
Shpëtim
përkthim
Hoxhë S.Rushiti

 

Shperndaje lajmin Bëje këtë lutje appeared first on .

Check Also

Nëse Ke Humbur Besimin Tek Vetja Jote, Duhet ta Lexosh Me Patjetër Këtë Mësim Jete!

Vetëbesimin mund ta humbni me kalimin e kohës nga përvojat negative të jetës. Sidoqoftë, gjithmonë …