Home / Feja / Aromë e këndëshme dilte nga varri

Aromë e këndëshme dilte nga varri

Një grup dijetarësh po udhëtonin përmes disa fshatrave të Pakistanit. Kur arritën tek një fshat i caktuar, një grup njerëzish erdhën tek ta dhe kërkuan që të gjithë së bashku të shkonin tek një varrezë që gjendej atypari.Kur arritën tek varreza, të gjithë nuhatën një aromë shumë të këndshme që dilte nga një varr që ishte i freskët. Fshatarët i pyetën dijetarët se nëse e dinin shkakun e kësaj arome të këndshme që dilte nga varri. Dijetarët vendosën të shkonin dhe t’i pyesnin familjarët e personit të varrosur aty se çfarë bënte ky derisa ishte gjallë.
Shiko me shume ne linkun me poshte

shiko me shume ne linkun me poshte

Check Also

Korçë: U përzënë nga fëmijët, myftinia e merr në kujdesje çiftin e të moshuarve

Rasti i një çifti të moshuarish të pëzënë nga shtëpia prej djalit të tyre, ngjarje …