Home / Shëndetësi / ALLAHU EKBER: Kosovës I Shtohet Edhe Një Hafiz, Ai Është Djali I Hoxhës …

ALLAHU EKBER: Kosovës I Shtohet Edhe Një Hafiz, Ai Është Djali I Hoxhës …

Botës islame e në veçanti i është shtuar edhe një hafiz i ri. Ai është Abdurahman Rama, djali i hoxhës së njohur nga Mitrovica, Enis Rama.

Zoti ia shtoftë diturinë dhe i dhashtë të mira në këtë botë dhe në botën tjetër.

U shtofshin dijetarët dhe hafizat në në trojet shqiptare. Amin

Check Also

Kongresi injoron krimet e luftës të kryera nga Izraeli: Kjo është rruga e politikës amerikane

nga Philip Giraldi. Ndërkohë që shumë parlamentarë evropianë kanë qenë vërtet të zhgënjyer nga mizoritë …