Home / Feja / AKIDEJA-BINDJET E SELEFIT (të parët tanë të mirë)

AKIDEJA-BINDJET E SELEFIT (të parët tanë të mirë)

Bazat e fesë për të cilat u kapën prijësit dhe dijetarët e fesë islame -selefi- në të cilat edhe i ftojnë njerëzinë janë: 1 – Të besuarit në Librin e Allahut të Madhëruar, qofshin ato ajetet e përgjithësuara ose ato të pjesërishmet. 2 – Dëshmia mbi njëjësinë (tevhidin) e Allahut të Lartëmadhëruar ,dëshmojnë pejgamberllëkun e Muhamedit sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem si dhe zbritjen e …Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “KLIKO KETU”kliko reklamen per ne

KLIKO KETU

Check Also

Erdoğan: Do ta vazhdojmë me një strategji të re operacionin në Afrin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan theksoi arritjet e operacionit ushtarak në rajonin e Afrinit …