Home / Troje Shqiptare / Kosova / Adem Demaci: Rugova nuk ishte asgje tjetër përveç një “pijanec”, ishte i çmendur pas vajzave te reja

Adem Demaci: Rugova nuk ishte asgje tjetër përveç një “pijanec”, ishte i çmendur pas vajzave te reja

Ne kete video nder te tjera Demaçi thote: “Rugova ishte ne rrugën e kombit sa ishte letë, si u veshtirsun punët ai iku, ju shishmu rakia, konjaku e kolltuku, ai filloje me e harru edhe rrugën e kombit.Rugova ka qene i urte e burrë i mire, por ishte një frikacak i madh, ai nuk shkoje asnjëherë tek familja e Adem Jasharit, po po do te shkoje gjithmonë thoshte.E keqja e ti ka qene se u kanë shumë frikacak, Rugova e morri aeroplanin e armikut e la popullin vete e shkoje ne Itali”

Check Also

Ikrime Sabri: “Marrëveshja e Shekullit” e Presidentit Trump është një komplot

Kreu i Delegacionit të Lartë Islamik i Jerusalemit dhe ligjëruesi i Xhamisë Al-Aksa, Ikrime Sabri …