Home / Feja / A duhet hequr leukoplasti nga plaga gjatë abdesit?

A duhet hequr leukoplasti nga plaga gjatë abdesit?

Pyetje: ”Shejkh i nderuar! Një person u dëmtua me një plagë të vogël në gishtin e tij mbi të cilin ai vuri leukoplast. A duhet ai ta heqi atë para se të marri abdest?”

Përgjigje: Jo, në qoftë se ai ka vendosur leukoplast mbi plagë, duhet ta lerë atë derisa të shërohet plaga dhe i jep mes`h mbi të, mjafton që t`i jap mes´h gishtit… Po!”

Salih Ibn Feuzan El-Feuzan

Related

Check Also

Karta ruse ‘varroset’ nga Kongresi ne SHBA, Rama vazhdon sulmin si Donkishoti

Nje proces i çuditshem nervor dhe psikologjik po ndodh me kryeministrin e vendit tone, ditet …