Home / Enciklopedi / 5 faljet e namazit fshijnë gabimet

5 faljet e namazit fshijnë gabimet

Ka thënë Pejgamberi, paqa dhe meshira e Zotit qofte mbi te:

“Më tregoni, sikur një lum të kalojë pranë derës së ndonjërit prej jush, ai të lahet në të çdo ditë pesë here, a do ti mbesin atij ndonjë gjë nga papastërtia?

Ata thanë: Nuk do ti mbesë asgjë nga papstërtitë e tij.

Ai (Pejgamberi, sal-lAll-llahu alejhi ue sel-lem) tha:

“Gjithashtu të ngjashëm (me lumin) janë pesë namazet me të cilat Allahu fshin gabimet”.

Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

Check Also

Princi Muhamed Bin Selman ftohet nga Izraeli për një vizitë historike

Ministri izraelit i Shërbimeve Sekrete pohoi sot se qeveria izraelite i ka bërë ftesë princit …