Home / Feja / 3 RASTET KUR XHINËT MUND TË FUTEN NË TRUPIN TUAJ

3 RASTET KUR XHINËT MUND TË FUTEN NË TRUPIN TUAJ

3 RASTET KUR XHINËT MUND TË FUTEN NË TRUPIN TUAJ

Video ligjeratë në gjuhen angleze e përkthyer në gjuhen shqipe në lidhje me xhinët.
3 RASTET KUR XHINËT MUND TË FUTEN NË TRUPIN TUAJ
Hija-Islame do të vazhdoj të sjell pran jush motra dhe vëllezër video ligjerata nga më të ndryshmet nga të cilat inshAllah të gjithë do të kemi dobi.
Shiko videon me poshte:

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …