Home / Feja / 14 PERIMET QË JANË TË PASURA ME HEKUR

14 PERIMET QË JANË TË PASURA ME HEKUR

14 PERIMET QË JANË TË PASURA ME HEKUR

1. SPANAQI

2. BROKOLLI

3. LENTILS (lloj fasule e imet)

4. LAKRA e sallates

5. LAKRA me origjine nga Kina

6. Patatet e pjekura

7. FARAT E SUSAMIT

8. CASHEWS (familje e arrave)

9. SOYBEANS (lloj I fasules)

10. LEBLEBIAT

11. ÇOKOLATA E ZEZË

12. LAKRA E LIVADHIT (SWISS CHARD)

Резултат слика за leblebija

Check Also

Urimi i myftiut të kosovës naim ef. Tërnava me rastin e festës së Bajramit të Fitrit

Të nderuar besimtarë, vëllezër dhe motra! Po përcjellim muajin e Ramazanit, muajin më të veçantë, …